Retour of ruilenRetourneren of ruilen.

Artikelen mogen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd of geruild worden zonder opgaaf van reden zoals staat in de wet “verkopen op afstand”
U dient uw retour per e-mail bij mij aan te melden binnen 3 werkdagen nadat u het artikel heeft ontvangen. Email naar info@toemba.nl
Wacht a.u.b. met retourneren tot u een reactie van mij heeft ontvangen en het postadres.
Let op, Artikel dient onbeschadigd te worden geretourneerd.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier onder aan deze paginaRetourneren
De portokosten en het verzendrisico voor retourzending zijn voor uw rekening. 

Retour artikelen moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:
Het artikel moet netjes verpakt en verzonden worden en voldoende gefrankeerd. Ongefrankeerde artikelen neem ik niet in ontvangst.
Inclusief originele label & verpakking 
Vergezel uw retour altijd van een briefje met uw naam, bestelnummer, bankrekeningnummer en woonplaats. Dan kan ik uw retour afhandelen. Zonder deze informatie kan ik uw retour niet afhandelen.
Mocht de retourzending aan al deze punten voldoen, dan zal ik z.s.m. overgaan tot het terugstorten van het orderbedrag.
Retouren worden z.s.m. afgehandeld. Zodra ik het bedrag weer aan u hebt overgemaakt ontvangt u hiervan van mij een mail.
Retouren die zonder aankondiging en/of zonder begeleidend schrijven teruggezonden zijn, kan ik helaas niet in behandeling nemen.

Retourneren fabricagefout
Indien er duidelijk sprake is van een fabricagefout vraag ik u z.s.m. doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel contact met mij op te nemen om een afspraak te maken over ruil voor een vervangend item. Email naar info@toemba.nl

De gemaakte retour-zendkosten zullen in voorkomend geval voor mijn rekening zijn.

Ruilen
Wilt u het artikel ruilen voor een ander item, dan verzoek ik u het nieuwe artikel gewoon via de webwinkel te bestellen en af te rekenen. Het nieuwe artikel kan dan direct na betalen worden toegezonden.

Op deze manier kan ik u sneller tot dienst zijn dan dat ik eerst het retour item moeten afwachten en bestaat er niet de kans dat het artikel waarvoor u het wilde ruilen, vanwege de kleine oplage, net door iemand anders wordt besteld.
Het artikel dat u terug wilt sturen meldt u als een retour bij mij aan (zie boven) en wordt op die wijze afgehandeld.


Herroepingsformulier van Toemba is hier te downloaden -->