Kaart 'Even bijkletsen' | Esther Bennink

2,00

Model:
Kaart
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Esther Bennink

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Kaart 'Even bijkletsen' | Esther Bennink

Zin in een onwijs gezellig meidenavondje? Maak van je kamer een heerlijke plek met maskertjes, voetenbadjes, nagellakken, chocolade, koekjes en een kopje thee om de hele avond bij te kletsen met je vriendinnen en het te hebben over alle leuke jongens in de klas! Nodig je vriendinnen uit met deze gezellige kaart en laat ze weten dat jij je avondje al helemaal hebt voorbereid.

Deze kaart wordt geleverd met een envelop.


Waarom kiezen dromerige magiezoekers voor een kaart van Esther Bennink? 
De afbeelding spreekt aan. - De dromerige fantasie en de werkelijkheid lopen in de afbeelding in elkaar over. Dieren komen vaak niet zo dichtbij mensen of personen zijn niet zo klein. Maar iedereen kent deze plaatjes uit zijn dromen of fantasieën.
Als kunstwerk - De kaarten zijn prachtig als decoratie in een kinderkamer, woonkamer of atelier. Ook zijn er genoeg kaarten die bij je seizoenstafel passen.
Als ansichtkaart - En niet te vergeten als kaartje voor iemand die een hart onder de riem verdient, of waar je aan wilt laten weten dat je trots bent of aan iemand denkt. En geloof me, kaartjes voelen veel persoonlijker!

Specificaties:
Illustrator: Esther Bennink
Voorzijde met afbeelding
Geprint op 300gr BIOtop papier
Papier gemaakt van houtafval, dus een duurzame kaart
Afmeting: 17,5 x 12,5 cm
 
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Tags: