UFO | Sunny Games

25,00

Model:
UFO – Sunny Games
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen
Omschrijving
UFO | Sunny Games

Een coöperatief spel voor 2 tot 4 spelers.

De spelers zijn ruimtereizigers. Ze onderzoeken het heelal en hebben zojuist een vreemde planeet ontdekt. Ze parkeren hun moederschip in de planeetbaan en gaan op verkenning met een landingsvaartuig. Voorzichtig naderen de buitenaardse bezoekers deze onbekende wereld. Maar plotseling gaat er iets mis en stort hun landingsvaartuig neer!

Het contact met het moederschip is door de crash verbroken. Ze gaan op zoek naar vier onderdelen om hun landingsvaartuig mee te repareren. Als ze niet op tijd hun vaartuig weten te repareren, verlaat het moederschip de planeetbaan. Dan kunnen ze niet meer terug naar hun eigen planeet en zal deze vreemde planeet hun thuis moeten worden! De ruimtereizigers komen van een hoogontwikkelde planeet.

Op zoek naar de onderdelen voor hun landingsvaartuig, komen ze erachter dat deze planeet anders is. De wezens die hier wonen zijn niet altijd aardig voor elkaar en zorgen niet goed voor de natuur. Gelukkig kunnen de ruimtereizigers hun speciale krachten gebruiken om zichzelf en elkaar te beschermen. Daarbij willen ze deze planeet en haar bewoners natuurlijk geen schade doen. Misschien kunnen ze met hun verbeeldingskracht en liefde voor alles wat leeft zelfs wel helpen om het evenwicht op de planeet te herstellen.

UFO is een spannend spel. De spelers bedenken samen oplossingen voor lastige situaties waarin ze terecht zijn gekomen op deze planeet. Samenwerking, strategisch denken en verbeeldingskracht zijn superbelangrijke eigenschappen die je helpen bij het spelen van dit spel.

Voor 2-4 spelers.
Spelduur van dit spel is ongeveer 30 minuten.
En de aanbevolen leeftijd is 8+.

Inhoud:
Spelbord
4 ruimtereizigers
1 moederschip
1 gewone dobbelsteen
1 speciale dobbelsteen
4 onderdelen
20 probleemsituaties
10 speciale krachten
Spelregels.


 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder